Curs: Psihologia vânzărilor - temeri, blocaje, dinamici inconstiente

Abilități de vânzare incepator

Descriere

Cursul susținut de Vicențiu Maftei - psiholog clinician, psihoterapeut, profiler, cu o experiență de peste 20 de ani și rezultate remarcabile în acest domeniu, va oferi o perspectivă aprofundată asupra felului în care se formează și se poate îmbunătăți imaginea de sine, încrederea în forțele proprii, adaptarea stilului de comunicare în funcție de tipologia psihologică a clientului, astfel încât fiecare participant să poată aplica toate aceste informații în domeniul vânzărilor. De asemenea, acesta oferă o abordare practică, cu exerciții interactive și scenarii reale, pentru o învățare eficientă și aplicabilă.

1 Temeri, blocaje, dinamici inconștiente
2 Importanța imaginii de sine - Cum se formează și cum o putem îmbunătăți
3 Importanța comunicării nonverbale - Cum construim o relație bună cu clientul

Beneficii ale participării la curs:

Analiză abilităților de vânzare, precum și a aspectelor psihologice, emoționale și cognitive care influențează interacțiunile cu ceilalți și conduc la performanță în domeniul vânzărilor.

Tehnici concrete pentru a identifica nevoile esențiale ale clienților, contribuind astfel la creșterea eficienței și a succesului în vânzări.

Identificarea strategiilor și tehnicilor concrete de vânzare, cu accent pe construirea unei relații solide cu clientul și îmbunătățirea comunicării verbale și nonverbale

Acest curs este inclus în
Abonament
Alaturi de următoarele facilități:
   Cursuri din domenii variate
   Lecții video sau text
   Teste de evaluare
   Rapoarte în timp real
   Certificat absolvire curs
   Mobil / desktop / tabletă
   Acces lunar cursuri noi Vreau abonament