23 Mai 2024, Abilități de vânzare

Curs: Psihologia vânzărilor - temeri, blocaje, dinamici inconstiente

3 lecții
3 ore
incepator

Cursul susținut de Vicențiu Maftei - psiholog clinician, psihoterapeut, profiler, cu o experiență de peste 20 de ani și rezultate remarcabile în acest domeniu, va oferi o perspectivă aprofundată asupra felului în care se formează și se poate îmbunătăți imaginea de sine, încrederea în forțele proprii, adaptarea stilului de comunicare în funcție de tipologia psihologică a clientului, astfel încât fiecare participant să poată aplica toate aceste informații în domeniul vânzărilor. De asemenea, acesta oferă o abordare practică, cu exerciții interactive și scenarii reale, pentru o învățare eficientă și aplicabilă.Vezi detaliu curs »

19 Februarie 2024, Gestionare buget

Balanța de verificare - Ghid de analiză, verificare și interpretare

4 lecții
3
mediu

În lumea complexă a contabilității, Balanța de verificare nu este doar un instrument, ci un pilon important care necesită înțelegere profundă și atenție la detalii. 

De la înțelegerea corectă a structurii și funcțiilor Balanței de verificare, la tehnicile detaliate de verificare și analiză a conturilor din toate clasele relevante, acest curs este conceput să dezvolte abilitățile și încrederea necesare pentru a face față oricărei situații financiare.

Fie că sunteți la început de drum sau doriți să vă aprofundați cunoștințele, acest curs este ghidul perfect pentru a înțelege și a aplica corect principiile balanței de verificare în activitatea dumneavoastră profesională.Vezi detaliu curs »

4 Octombrie 2023, Abilități de prezentare

Inovație și managementul schimbării tehnologice

5 lecții
4 ore
incepator

Cursul "Inovație și managementul schimbării tehnologice" oferă o perspectivă completă asupra provocărilor și oportunităților asociate cu inovația și schimbările tehnologice în organizații. Acest curs vă va familiariza cu cele mai noi abordări și tehnici în domeniul inovației și managementului schimbării tehnologice, pregătindu-vă să luați decizii informate într-un mediu de afaceri în continuă evoluție. În cadrul celor trei module principale, veți învăța cum să dezvoltați și să implementați tehnologii noi, să gestionați impactul tehnologic și să creați o cultură organizațională adaptabilă și orientată spre inovație.

În prima parte a cursului, veți explora principiile fundamentale ale creativității și inovației în domeniul tehnic și veți înțelege cum să stimulați aceste procese în cadrul organizației dvs. În a doua parte, veți studia strategiile eficiente pentru dezvoltarea și implementarea tehnologiilor noi, inclusiv adoptarea și adaptarea la schimbările tehnologice. De asemenea, veți învăța să evaluați și să gestionați impactul tehnologic asupra organizației și mediului înconjurător.

Ultima parte a cursului se concentrează pe cultura organizațională și leadership în era digitală. Veți descoperi importanța unui stil de leadership adaptat nevoilor și cerințelor erei digitale, pentru a impulsiona cultura organizațională spre inovație și adaptare continuă. Acest curs vă va oferi instrumentele și cunoștințele necesare pentru a fi un lider eficient într-o lume în care tehnologia și inovația joacă un rol esențial în succesul organizației. Prin participarea la acest curs, veți fi pregătit să abordați provocările schimbării tehnologice și să vă îmbunătățiți competențele de lider în domeniul inovației și managementului schimbării tehnologice.Vezi detaliu curs »

Un curs dedicat îmbunătățirii abilităților de gestionare a plângerilor clienților și prevenirea conflictelor. Acest curs se va concentra pe tehnici de comunicare eficientă, soluționarea problemelor și menținerea relațiilor cu clienții.

Participanții vor învăța cum să gestioneze situațiile de conflicte cu clienții, cum să găsească soluții satisfăcătoare pentru ambele părți și cum să evite pierderea clienților nemulțumiți. De asemenea, vor învăța cum să implementeze un sistem de feedback și să-l monitorizeze pentru a preveni plângerile clienților în viitor.Vezi detaliu curs »

20 Septembrie 2023, Analiză / cercetare

Analiza datelor pentru luarea deciziilor

5 lecții
4 ore
incepator

Cursul este conceput pentru a vă iniția în procesul de transformare într-un profesionist capabil să utilizeze datele pentru a lua decizii bine fundamentate în mediul de afaceri.

De la fundamentele analizei de date și statistici, până la modelarea predictivă și optimizarea proceselor, acest curs vă va echipa cu toate instrumentele necesare pentru a naviga cu încredere în lumea complexă a datelor.

Descoperiți cum să procesați și curățați datele, să realizați analiza exploratorie și vizualizarea acestora, și să luați decizii bazate pe date în managementul tehnic.Vezi detaliu curs »

11 Septembrie 2023, Recrutare personal

Contractul de muncă pe durată determinată: particularități, utilitate și executare

6 lecții
3 ore
incepator

Fiind o excepție în cadrul legislației muncii, contractul de muncă încheiat pe durată determinată este acea convenție care îi oferă angajatorului posibilitatea de a angaja o persoană pentru realizarea unor activități sezoniere, pentru ocuparea unei funcții eligibile în cadrul organizațiilor sindicale, dar și pentru alte cazuri prevăzute expres de Codul Muncii.

În cursul de față vom discuta și analiza particularitățile contractului de muncă încheiat pe o durată determinată, asemănările și deosebirile acestuia cu aspectele prevăzute în contractul de muncă încheiat pe durată nedeterminată, precum și utilitatea unei astfel de excepții văzută din perspectiva angajatorilor.Vezi detaliu curs »

5 Septembrie 2023, Planificare strategică

Marketingul Relațional: Fidelizarea și satisfacerea clienților

5 lecții
3
mediu

În cadrul acestui curs, vom explora fundamentele marketingului relațional și importanța construirii unei relații solide cu clienții. Abordăm principiile cheie și conceptele care stau la baza acestui tip de marketing, precum înțelegerea nevoilor și așteptărilor clienților, comunicarea eficientă și interacțiunilor cu aceștia.

Pe parcursul cursului, vom discuta strategiile de personalizare în marketingul relațional și modul în care acestea contribuie la adaptarea ofertei la nevoile consumatorilor. De asemenea, vom prezenta etapele de creare, implementare și evaluare a unui program de loialitate, cu accent pe importanța acestora în procesul de fidelizare a clienților.

În încheiere, cursul se concentrează pe analiza și monitorizarea satisfacției clienților, prezentând instrumente și metode adecvate pentru colectarea feedback-ului și îmbunătățirea continuă a serviciilor și produselor oferite.Vezi detaliu curs »

4 Septembrie 2023, Management proiecte

Dezvoltarea unui proiect software Agile pentru un magazin online

5 lecții
4 ore
incepator

Acest curs online vă va ghida în procesul de dezvoltare a unui proiect software Agile pentru un magazin online care livrează produse, utilizând metodologia Scrum.

Veți învăța cum să vă organizați echipa, să planificați și să monitorizați sprint-urile și să vă adaptați procesul de dezvoltare pentru a răspunde rapid și eficient la schimbările din mediul de afaceri.Vezi detaliu curs »

28 August 2023, Lucrul în echipă

Managementul schimbării și adaptarea la mediul competitiv

5 lecții
3
incepator

Managementul schimbării și adaptarea la mediul competitiv reprezintă o abordare integrată pentru a ajuta organizațiile să facă față provocărilor în continuă evoluție ale pieței și să dezvolte strategii eficiente pentru a se adapta și a prospera.

Acest curs abordează subiecte esențiale precum strategiile de management al schimbării, înțelegerea mediului competitiv, adaptarea la schimbare și gestionarea rezistenței la schimbare, pregătind profesioniștii să devină lideri competenți într-un peisaj de afaceri în continuă transformare.

Participanții la acest curs dobândesc cunoștințe și abilități practice în domenii precum identificarea tendințelor și oportunităților de piață, implementarea schimbărilor la nivelul echipei și motivarea angajaților, comunicarea eficientă în procesul de schimbare și înțelegerea rolului inovației și creativității în managementul schimbării.

Aceste competențe sunt cruciale pentru a conduce organizațiile spre succes într-un mediu concurențial complex și a asigura o tranziție eficientă în perioadele de schimbare.Vezi detaliu curs »

Acest curs se adresează tuturor celor care doresc să înțeleagă mai bine modul în care schimbările la locul de muncă pot afecta performanța individuală și a companiei.

Participanții vor învăța cum să recunoască semnele schimbărilor la locul de muncă și să dezvolte abilități pentru a le gestiona eficient. Vor învăța, de asemenea, cum să rămână motivați și productivi în condiții de incertitudine și cum să promoveze un mediu de muncă adaptabil și orientat spre viitor în cadrul întregii organizații.

De asemenea, vor învăța despre importanța comunicării eficiente în procesul de schimbare și despre modul în care pot să își susțină colegii prin perioadele de tranziție. La finalul cursului, participanții vor avea un set de abilități practice pentru a aborda schimbările la locul de muncă într-un mod pozitiv și eficient.Vezi detaliu curs »