Inteligo.ro, proiect avocatnet.ro

Inteligo.ro este un serviciu la care echipa din spatele avocatnet.ro a lucrat în ultimi ani. Am folosit, pentru conceperea cursurilor, membri ai echipei și colaboratori specializați din domenii importante, care să construiască, pentru comunitatea pe care dorim să o strângem în jurul inteligo.ro, cursuri axate pe ideea de practic și util. Inteligo.ro a fost prezentat, în faza de proiect, unui număr de peste 60.000 de oameni, în lunile de dinainte de lansarea sa. Am ținut cont de sugestiile, criticile și ideile venite de la comunitate și construim constant proiectul pe baza indiciilor pe care le primim de la comunitate.

De ce să urmezi cursurile Inteligo
Există, pe piață, o mulțime de cursuri care te învață să performezi ca om și ca profesionist. Ce ingredient face cursurile noastre speciale? Lucrăm doar cu autori care practică în viața de zi-cu-zi ceea ce povestesc la curs. Am impus un conținut povestit simplu, practic, existența unor livrabile pentru descărcat și o serie de grile după fiecare lecție.

Cursurile inteligo.ro asigură dezvoltarea permanentă a membrilor înscriși în comunitate, prin conținutul oferit de specialiști recunoscuți în domeniul lor de activitate.

Platforma Inteligo.ro
Prin înscrierea pe platforma inteligo.ro, capeți acces la o colecție unică de cursuri profesionale, menite să îți asigure dezvoltarea continuă într-o perioadă în care e important să fii mereu la curent cu noutățile.

În platformă, ai posibilitatea monitorizării evoluției tale, cu evaluarea în timp real a rezultatelor obținute. Cursurile oferă interactivitate între cursanți și lector, cu fixarea unor cunoștințe într-un mod practic.