Rezultate căutare ( 29 cursuri găsite )

8 lecții 3 ore mediu

HR și salarizare

Regulamentul intern: Drept sau obligație?

Regulamentul Intern este un document a cărui importanță este deseori ignorată, deși el reprezintă izvorul specific al drepturilor și obligațiilor părților din raportul de muncă, respectiv angajatorul și salariatul. În Codul Muncii, Regulamentul Intern se regăsește în aproximativ 39 de articole și deși pare puțin, conținutul Regulamentului Intern poate face diferența între un litigiu de muncă pierdut și unul câștigat.
8 lecții 3 ore incepator

Productivitate și dezvoltare profesională

Menținerea productivității când lucrezi de acasă sau de la distanță

Principala problemă a muncii de la distanță sau de acasă este scăderea productivității. E drept, unele persoane se adaptează mai ușor, altora le este aproape imposibil, dar există o serie de tehnici și obiceiuri care te pot scoate din impas. Acest curs îți pune la dispoziție soluții prin care poți deveni mai productiv chiar și atunci când lucrezi de acasă.
8 lecții 90 minute incepator

Management și Leadership

Cum să te motivezi și să îți păstrezi echipa unită în perioade de criză

Atunci când apare o criză, oamenii își arată adevăratul caracter, iar echipele își testează solidaritatea. Aceste adevăruri sunt coșmarul unui manager. Pentru că, într-o formă sau alta, dacă e să ne uităm în oglindă, trebuie să recunoaștem că managerii nu conduc sfinți. Nu. Dacă în timpuri normale, oamenii pot fi gestionați după reguli ce pot fi incluse într-un material de studiu, în criză lucrurile trebuie abordate diferit. Aici, creativitatea managerilor poate face diferența între supraviețuire și eșec. Așa că am încercat, în materialul de față, să construiesc un set de idei și reguli practice, organizate în jurul unui obiectiv important: cum faci să îți ții echipa unită, atunci când criza ce tocmai a lovit întreaga lume aprinde focuri nenumărate în jurul tău? O să vorbim despre modul în care poți gestiona o echipă care lucrează de acasă, despre problemele de natură tehnică și organizatorică pe care companiile le întâmpină în aceste momente, despre obstacolele psihologice ce stau în calea coeziunii echipei și așa mai departe.
7 lecții 5 ore incepator

HR și salarizare

Telemunca. Angajați care lucrează de acasă ori de la distanță? Tot ce trebuie să știi despre relația de muncă cu aceștia

Unde se termină, din punct de vedere juridic, contractul individual de muncă clasic și de unde începe contractul de telemuncă? Suntem sau nu în prezența unui contract de muncă atipic atunci când salariatul își desfășoară activitatea și în afara locurilor de muncă ale angajatorului, dar și la sediul social ori secundar al angajatorului? Află care este regimul juridic al contractului de telemuncă, ce sancțiuni riscă angajatorul în cazul încadrării eronate a raportului de muncă, ce drepturi și ce obligații suplimentare au actorii relațiilor de muncă, respectiv salariatul și angajatorul.
8 lecții 6 ore mediu

Financiar contabilitate

Construiește simplu și eficient bugetul și fluxul de numerar

Un curs practic din care vei învăța să realizezi un buget și un flux de numerar folosind programul MS Excel și în care se vor discuta lucrurile pe care va trebui să le ai în vedere atunci când faci estimările specifice unui buget.
8 lecții 3 ore incepator

HR și salarizare

Angajatorii au obligația de a comunica locurile de muncă vacante. Cum poți evita amenzile

Ești angajator? Ești în căutarea unui loc de muncă? Află care este procedura ocupării locurilor de muncă vacante, conform dispozițiilor legale! Un motiv în plus pentru parcurgerea acestui curs, în cazul angajatorilor, este evitarea sancțiunilor care pot ajunge până la 30.000 de lei, în funcție de dispozițiile legale încălcate.
8 lecții 90 minute incepator

Management și Leadership

Cum să motivezi oamenii cu care lucrezi și să dezvolți proiecte pe care nici nu visai că le vei face

Cursul punctează câteva dintre elementele importante ale proceselor mentale și organizatorice pe care managerul unei organizații trebuie să le creeze și parcurgă pentru a crea proiecte cu impact major în societate, beneficiind de sprijinul colegilor săi, a căror încredere în proiect îi determină să simtă că schimbă, cu adevărat, lumea, construind acele lucruri.
8 lecții 5 ore incepator

Productivitate și dezvoltare profesională

Cum să cauți inteligent pe Google pentru a ajunge rapid la rezultatele dorite

Pentru majoritatea, Google este primul cuvânt care vine în minte atunci când trebuie sa caute ceva pe Internet. Dar mulți nu știu că Google poate fi folosit foarte eficient pentru a căuta lucruri specifice, pentru a face calcule matematice, conversii valutare și multe altele fără să fie nevoie să accesezi vreunul din rezultatele afișate în pagină.
8 lecții 4 ore incepator

Productivitate și dezvoltare profesională

Aplicații online gratuite care te ajută la birou

Dacă ai de convertit rapid un fișier, de rearanjat paginile unui PDF, de făcut o prezentare de două rânduri sau de rezolvat orice altă sarcină pentru care nu ai deja instalat un anumit program pe calculator, aplicațiile online pot fi cea mai bună soluție.