Rezultate căutare ( 128 cursuri găsite )

4 lecții 3 mediu

Balanța de verificare - Ghid de analiză, verificare și interpretare

De la înțelegerea corectă a structurii și funcțiilor Balanței de verificare, la tehnicile detaliate de verificare și analiză a conturilor din toate clasele relevante, acest curs este conceput să dezvolte abilitățile și încrederea necesare pentru a face față oricărei situații financiare. Fie că sunteți la început de drum sau doriți să vă aprofundați cunoștințele, acest curs este ghidul perfect pentru a înțelege și a aplica corect principiile balanței de verificare în activitatea dumneavoastră profesională.
5 lecții 4 ore incepator

Inovație și managementul schimbării tehnologice

Cursul oferă o perspectivă completă asupra provocărilor și oportunităților asociate cu inovația și schimbările tehnologice în organizații.
4 lecții 3 ore incepator

Managementul solicitărilor clienților: cum să-ți menții clienții mulțumiți și să preîntâmpini conflictele

Participanții vor învăța cum să gestioneze situațiile de conflicte cu clienții, cum să găsească soluții satisfăcătoare pentru ambele părți și cum să evite pierderea clienților nemulțumiți. De asemenea, vor învăța cum să implementeze un sistem de feedback și să-l monitorizeze pentru a preveni plângerile clienților în viitor.
5 lecții 4 ore incepator

Analiza datelor pentru luarea deciziilor

Cursul este conceput pentru a vă iniția în procesul de transformare într-un profesionist capabil să utilizeze datele pentru a lua decizii bine fundamentate în mediul de afaceri.
6 lecții 3 ore incepator

Contractul de muncă pe durată determinată: particularități, utilitate și executare

În cursul de față vom discuta și analiza particularitățile contractului de muncă încheiat pe o durată determinată, asemănările și deosebirile acestuia cu aspectele prevăzute în contractul de muncă încheiat pe o durată nedeterminată, precum și utilitatea unei astfel de excepții văzută din perspectiva angajatorilor.
5 lecții 3 mediu

Marketingul Relațional: Fidelizarea și satisfacerea clienților

În cadrul acestui curs, vom explora fundamentele marketingului relațional și importanța construirii unei relații solide cu clienții.
5 lecții 4 ore incepator

Dezvoltarea unui proiect software Agile pentru un magazin online

Acest curs online vă va ghida în procesul de dezvoltare a unui proiect software Agile pentru un magazin online care livrează produse, utilizând metodologia Scrum.
5 lecții 3 incepator

Managementul schimbării și adaptarea la mediul competitiv

Acest curs abordează subiecte esențiale precum strategiile de management al schimbării, înțelegerea mediului competitiv, adaptarea la schimbare și gestionarea rezistenței la schimbare, pregătind profesioniștii să devină lideri competenți într-un peisaj de afaceri în continuă transformare.
5 lecții 4 ore incepator

Transformarea schimbării în oportunitate: Ghidul complet pentru Managementul schimbării la locul de muncă

Acest curs se adresează tuturor celor care doresc să înțeleagă mai bine modul în care schimbările la locul de muncă pot afecta performanța individuală și a companiei.
5 lecții 4 ore incepator

Diplomația la Birou

În lumea complexă și adesea competitivă a corporațiilor, diplomația în birou este esențială pentru a naviga cu succes în politicile și ierarhiile organizaționale.
4 lecții 2 ore incepator

Cum poți lucra productiv alături de oameni dezorganizați?

Cursul abordează câteva idei și tehnici de reducere a gradului de dezorganizare internă dintr-o companie, fiind util atât managerilor, cât și membrilor echipei care încearcă să găsească soluții la astfel de probleme.
5 lecții 4 ore incepator

Analiza datelor și luarea deciziilor inteligente în afaceri

Acest curs vă va ghida pas cu pas prin procesul de analiză a datelor și luarea deciziilor bazate pe date, oferindu-vă cunoștințele și instrumentele necesare pentru a vă îmbunătăți abilitățile de management și a aduce valoare companiei dvs.
5 lecții 4 ore incepator

Tehnologia Informației: Inovație, Adaptabilitate și Creștere în Afaceri

Acest curs interactiv vă va ghida prin procesul de inovație și adaptabilitate în tehnologia informației, explorând tendințele emergente și adoptarea de noi tehnologii în afaceri.
5 lecții 4 ore incepator

Înțelegerea și navigarea în cultura organizațională de la birou

Acest curs se concentrează pe explorarea diferitelor tipuri de culturi organizaționale și oferă angajaților instrumentele necesare pentru a le identifica și a se adapta la ele.
5 lecții 3 incepator

Gestionarea documentelor și arhivarea în departamentul de secretariat

Cursul de gestionarea documentelor și arhivarea în departamentul de secretariat vă oferă cunoștințele esențiale pentru a crea și edita documente profesionale, asigurându-vă că informațiile rămân organizate și accesibile.
5 lecții 4 ore incepator

Diagrame SWOT pentru Proiecte de Succes: Evaluare, Strategie și Optimizare

Descoperiți puterea diagramei SWOT și învățați cum să o utilizați pentru a evalua, îmbunătăți și optimiza proiectele dvs. în acest curs interactiv și practic.
5 lecții 5 ore incepator

Gestionarea bugetului personal: cum să gestionezi datoriile și să îți planifici finanțele

Cursul "Gestionarea bugetului personal: cum să gestionezi datoriile și să îți planifici finanțele" este un curs de educație financiară care se concentrează pe învățarea metodelor și tehnicilor necesare pentru a-ți gestiona datoriile și a-ți planifica finanțele în mod eficient. Acesta se adresează persoanelor care doresc să-și îmbunătățească abilitățile lor financiare, să evite supradatorarea și să-și atingă obiectivele financiare.
5 lecții 4 mediu

Managementul diversității și incluziunea în organizații

Acest curs se concentrează pe importanța diversității și incluziunii în organizații și cum să gestionăm aceste aspecte pentru a crea un mediu de lucru prosper și armonios. În prima parte a cursului se abordează conceptele fundamentale ale diversității și incluziunii, precum și avantajele pe care le aduc în cadrul unei organizații. Se pune accent pe identificarea provocărilor și oportunităților pe care acestea le oferă, precum și pe modul în care aceste aspecte pot fi integrate în strategiile și politicile organizaționale.
5 lecții 4 ore incepator

Kanban Avansat: Integrarea cu alte instrumente de management al proiectelor

Acest curs online vă oferă posibilitatea de a explora în profunzime tehnicile de integrare a metodologiei Kanban cu alte instrumente de management al proiectelor, precum JIRA sau Trello.
5 lecții 4 ore incepator

Strategii inovative pentru rezolvarea problemelor în mediul de lucru modern

Cu o lume a afacerilor în continuă schimbare și tehnologie care evoluează rapid, abilitatea de a rezolva problemele în mod eficient este mai valoroasă ca niciodată.
4 lecții 4 ore incepator

Dezvoltarea și optimizarea afacerilor prin soluții software și integrare

Acest curs vă va oferi o înțelegere cuprinzătoare a celor mai bune practici și instrumente pentru a vă îmbunătăți operațiunile de afaceri și a vă spori productivitatea.
5 lecții 4 ore incepator

Eficiența și organizarea proiectelor prin metoda Kanban

Acest curs online vă va introduce în lumea metodei Kanban, o tehnică revoluționară de management al proiectelor, care și-a găsit originea în industria auto japoneză și care, de-a lungul timpului, a fost adoptată și adaptată în diferite domenii.
5 lecții 4 ore mediu

Strategii de preț și poziționare în piață: maximizarea profitului prin inteligență competitivă

Acest curs este conceput pentru a vă învăța cele mai eficiente strategii de preț și poziționare în piață. Vă vom ghida prin concepte fundamentale și exemple practice pentru a vă dezvolta abilitățile și încrederea în aplicarea acestor strategii în afacerea dvs.
5 lecții 3 ore incepator

Citire rapidă: Tehnici, trucuri și antrenament

Cursul se va concentra pe introducerea conceptelor de bază legate de citirea rapidă, cum ar fi cele legate de procesul de citire, mecanismele creierului care contribuie la citire și importanța citirii rapide în lumea modernă.
4 lecții 4 ore incepator

Învață să înveți: Tehnici eficiente de învățare

Scopul acestui curs este de a le oferi participanților instrumente și tehnici practice pentru a-și eficientiza procesul de învățare.
5 lecții 4 ore incepator

Exerciții practice de gândire critică, pentru copii

Cursul este dedicat acelora dintre dumneavoastră care doresc să ofere copiilor din viața lor oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile de gândire critică prin intermediul jocurilor și activităților practice.
4 lecții 4 ore incepator

Optimizarea Proiectelor prin Integrarea Graficelor Gantt și a Diagramei SWOT: Strategii și Instrumente Eficace

Acest curs intensiv vă va oferi o înțelegere aprofundată și practică a modului în care integrarea graficelor Gantt și a diagramei SWOT poate duce la o optimizare semnificativă a proiectelor.
6 lecții 3 ore incepator

Accesarea Programului de Microindustrializare de către antreprenorii care dețin societăți comerciale în sfera producției

Cursul oferă o imagine de ansamblu cu privire la accesarea fondurilor nerambursabile europene și naționale, criterii legate de activitățile economice eligibile în cadrul Programului de Microindustrializare, precum și cheltuielile pe care antreprenorii le pot include în cadrul programului pentru implementarea unui proiect de investiții.
4 lecții 3 ore incepator

Programul de lucru: Organizare, reguli și proceduri

În cursul de față vom discuta și analiza formele de organizare ale programului de muncă, modalitatea prin care putem să construim un astfel de program în așa fel încât activitatea să se desfășoare în condiții normale și să respectăm toate dispozițiile legale, precum și procedura internă specifică acestuia.
5 lecții 4 ore incepator

Gestionarea eficientă a proiectelor utilizând graficele Gantt: de la teorie la practică

Acest curs online vă va ghida pas cu pas în învățarea și aplicarea graficelor Gantt pentru a vă îmbunătăți abilitățile de gestionare a proiectelor.