Întrebări frecvente

Iată răspunsuri la câteva dintre întrebările care ne sunt adresate în mod obișnuit.

Abonamentul Inteligo este un serviciu care oferă acces la o varietate mare de cursuri, text sau video, din domenii diferite. Poți urma oricare dintre cursuri și poți primi diplome ca urmare a finalizării acestora.

Accesul la abonament este disponibil atât pe telefon, cât și pe tabletă sau PC. Cursurile pot fi urmate la orice oră și le poți relua oricând de unde ai rămas.

Cursurile sunt create de specialiști cu experiență extinsă, peste 10 ani, în domeniile lor de activitate.

În funcție de tipul de abonament ales (plată lunară sau anuală) renunțarea se poate face la momentul expirării perioadei de facturare. Pentru abonamentele individuale sau de echipa (sub 10 conturi) nu este posibilă plata lunară a abonamentului.

Da, inteligo.ro este un proiect dezvoltat de aceeași echipă care a dezvoltat, deja, avocatnet.ro. Folosim toate cunoștințele și experiența acumulată în gestionarea avocatnet.ro pentru a construi cea mai importantă platformă de cursuri online din România.

Nu, cursurile inteligo.ro sunt o formă de educație continuă, dar nu oferă diplome recunoscute de Autoritatea Naționala pentru Calificări. Ne-am concentrat, mai degrabă, pe construirea unui mecanism ce ajuta cursanții noștri să evolueze în cariera pe baza cunoștințelor pe care le acumulează.